tiistai 20. heinäkuuta 2010

Rohkaisua profetioiden kautta

Minulla oli tänä kesänä mahdollisuus olla ensimmäistä kertaa mukana New Wine-konferenssissa.Se oli todella siunattu ja vahvistava kokemus.Anglikaanikirkon piispa Graham Dow avasi Jumalan valtakunnan merkitystä Jeesuksen vertausten kautta. Hän teki sen tavalla,joka auttoi minua ymmärtämään Jumalan anteeksiantamusta ja rakkautta syvemmin kuin koskaan aikaisemmin.

Eräässä aamutilaisuudessa luterilainen pastori Jukka Jämsén pyysi meitä muodostamaan kolmen hengen ryhmiä ja kuuntelemaan,olisiko Pyhällä Hengellä jokin sana tai kuva meille rohkaisuksi. Samaan rukousryhmään kanssani osui meille kaikille tuttu Ansku Sormunen.

Hän kertoi nähneensä kuvan avoimesta kirjasta, ehkä Raamatusta,jonka sivuilta kirjaimet nousivat ilmaan kuin voimakas tuuli olisi tarttunut niihin.Kirjaimet alkoivat sitten levitä joka suuntaan. Hänen mieleensä oli tullut sana "sanansaattaja".

Olin todella hämmästynyt ja kysyin Anskulta,tiesikö hän, että ensimmäinen kirjani "Messiaan paluu" oli julkaistu vain muutamaa päivää aikaisemmin. Tärkeä osa kirjan kansikuvaa (jonka olin saanut profeetallisen sanan kautta joitakin vuosia sitten Israelissa) oli avoin Raamattu,jota valaisi Daavidin tähti.Kirjan sivuilta nousee esiin kirjan teemaa kuvaava symboli (tässä tapauksessa kruunu).

Anskulla ei ollut aavistustakaan siitä,että olin julkaissut kirjan,mutta Jumala tiesi asian!Olin ollut hiukan hermostunut ajatellessani tulevaisuutta,jossa tulisin tunnetuksi kirjan kirjoittajana.Erityisesti sellaisen kirjan,jonka aihe herättäisi niin paljon keskustelua ja toisistaan eriäviä mielipiteitä kuin Jeesuksen paluu. Ja niinpä nyt Taivaallinen Isämme halusi rohkaista minua Pyhän Henkensä kautta Anskun välityksellä.

Profetia voi olla todella rohkaiseva kanava Pyhän Hengen käytössä,mutta sitä voidaan käyttää myös väärin. Joskus voimme olla hämmentyneitä, koska emme tiedä, miten voisimme erottaa oikeat profetiat vääristä. Apostoli Johannes kirjoittaa tästä teemasta kirjeessään ja tulevana viikonloppuna saamme yhdessä tarkastella,mitä hän opettaa. Tulethan paikalle tai ole ainakin kuulolla internetin kautta.

"Messiaan paluu"- kirjaa pitäisi olla saatavana seurakunnan kirjamyynnistä jo tästä viikonlopusta alkaen,vaikka kirjan virallinen julkistamistilaisuus pidetäänkin vasta Plussa-viikonlopussamme syyskuussa.

Teitä kaikkia rohkaisten,
Graham