keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Jahas, tehdäänkös perheiden kesätreffeistä traditio..

Uunituoreet uutiset kesän toisilta perheiden kesätreffeiltä. Palattiin Sirkan kanssa noin tunti sitten kirkolle Ekvallan rannasta ja purettiin kahvitermarit ja mölkyt sun muut kamat autosta. Hyvä ja rento meininki oli jälleen ja paikalle ilmestyi noin nelisenkymmentä henkeä pienen pienet mukaan lukien.

Meno oli mukavan rentoa heti alusta alkaen ja jutustelu lähti käyntiin helposti piknikin äärellä. No, lapset tietysti halusivat heti uimaan ja monet suuntasivat heti kulkunsa rannan tuntumaan polskuttamaan ja ottamaan aurinkoa.

Juttelinpa minäkin ainakin parin ihmisen kanssa, joiden kanssa en ole tainnut vaihtaa kuulumisia koskaan aikaisemmin. Lapset pelailivat mölkkyä, potkivat palloa ja heittelivät frisbeetä. Uskaltautuipa muutama aikuinenkin vielä lasten jälkeen ottamaan mölkkymatsin keskenään (pelkäsivät varmaan hävitä lapsille, hah!…).

Valitettavasti emännät olivat yliarvioneet vanhempien kahvihampaan kolotuksen voimakkuuden, koska kahvia jäi yli jonkin verran (pari termaria, ei meillä lasketa). Namiyllätys taisi kyllä sen sijaan mennä kaupaksi viimeistä karkkia myöten. (Siinä teille sitten hampaan kolotusta!)

Sen verran kivaa treffeillä on ollut, että pohdittiin jo muutamien kanssa, josko tehtäisiin perheiden treffeistä ympärivuotinen traditio, johon kaikenikäiset, perheelliset ja perheettömät voivat tulla mukaan viettämään aikaa yhdessä ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Hmmm… ei hullumpi idea!

Terkuin
Kesälomalle pomppaava Essi