lauantai 12. kesäkuuta 2010

Jopi vieraili leireillä

Perjantaina Jopi suuntasi autonsa nokan kohti Hankoniemeä. Santalaan päästyään hänen hahmonsa muuttui tummanpuhuvaksi ja pukeuduttuaan Senegalilaiseksi kyläpäälliköksi hän tallusteli Pekanniemeen lippukunnan kesäleirille. Siellä oltiin täydessä työntouhussa partiolaisten laittaessa Senegalilaista ruokaa pienissä ryhmissä. Päällikkö pääsi heti tunnelmaan mukaan maistellessaan eri ryhmien "taidon näytteitä". Päivä kului askarrellen koruja, valmistaen jalkapalloja ja tietysti ohjelmassa oli myös jalkapallo-ottelu.
Seuraava ateria valmistuikin sitten nuotion loimussa sisältäen kanaa ja kasviksia...nam.
Illan hiipiessä leiriin vietettiin kyläpäällikön kanssa juhlaa. Ryhmäläiset olivat valmistelleet esityksiä Senegalilaisista viisauksista ja tehneet tansseja eri teemoista kuten esim. maissin istutuksesta.
Laulujen, leikkien ja tietysti afrikkalaisen tarinan myötä leiri hiljentyi iltatoimiin ja kyläpäällikkö poistui vaivihkaa Santalan puolelle moikkaamaan Seurislaisia.

Seuriksella kaikki hyvin! Ainakin opettaja ja isospuolella oltiin tyytyväisiä leirin alkuun. Odotukset olivat korkealla ja porukka näytti vielä tässä vaiheessa pirteältä.

Partioleiri päättyy sunnuntaina ja Seuris jatkuu vielä koko ensi viikon. Joten pidetään molemmat leirit rukouksissamme.

Päällikkö on puhunut