torstai 5. elokuuta 2010

Hope-tapahtuma Turussa 22.-24.10.2010: Tulkoon valtakuntasi

Onko elämässäsi kaikki hyvin ja täydellistä? Onko kaikki ympärilläsi tapahtuva hyvää? Kirjoitetaanko postiluukustasi tippuvaan sanomalehteen vain positiivisia uutisia? - Valitettavasti joudumme vastaamaan näihin kaikkiin kysymyksiin kielteisesti.
Viimeisten kuukausien aikana olen kärsinyt ärsyttävästä ja vähän nolostakin ongelmasta, nimittäin paiseista. Kun olen yhdestä selvinnyt, ilmestyy toinen limanuljake johonkin toiseen kohtaan kehossani. Se on äärettömän ärsyttävää!

Mietitäämpä hetki Jeesuksen elämää. Missä ikinä Hän vietti aikaa, siellä tapahtui hyviä asioita. Sairaita parani, nälkäiset saivat ruokaa, kaikkien hyljeksimät ihmiset hyväksyttiin ja Jeesuksen kavereidenkin elämät kukoistivat. Jeesuksessa Jumalan hallinta-alue levisi maan päälle ja kaikki hyvät asiat, mitä Jeesuksen ympärillä tapahtui, olivat merkkejä hyvän Kuninkaan hallinnasta.

Opettaessaan opetuslapsiaan rukoilemaan Jeesus käski rukoilemaan seuraavanlailla (Isä meidän rukous): ”Tulkoon valtakuntasi, tapahtukoon tahtosi myös maan päällä, niin kuin se on taivaassa.” Mitä se oikein tarkoittaa?
Onko taivaassa sairautta? Onko siellä nälkää? Onko siellä paiseita? Ei ole! Jeesus opetti, että se mikä on jo nyt täydellistä taivaassa, tapahtuisi myös maan päällä. Hän myös eli opettamaansa rukousta todeksi.

Jumalan valtakunta on siellä, missä Jumala hallitsee. –Myös meissä, jos olemme Kristuksen omia. Sinussa ja minussa Jumalan valtakunta tulee lähelle ihmisiä koulussa, työpaikalla, opiskelupaikassa, kotona, missä ikinä me vietetään aikaa. Siellä missä Jumala hallitsee, tapahtuu hyviä asioita.

Hopessa keskitymme puhumaan Jumalan valtakunnasta, koska sen tulisi olla keskeistä meidän elämässä. Ajattele, jos tietoisesti alamme elämään valtakuntaa todeksi elämässämme. Mitä voisi tapahtua? Siinä paiseet ja isommatkin vaivat saavat kyytiä. Siinä nälkäiset saavat ruokaa, toisten hylkäämät kokevat rakkauden. Jumala tahtoo tuoda valtakuntansa lähelle ihmisiä. Meidän kauttamme. Tähän me Hopessa tulemme haastamaan ja uskon, että tulemme näkemään jo Hopessa, kuinka Jumalan valtakunta toimii käytännössä.

Hopessa Jumalan valtakunnasta tulee opettamaan Pete Wynter, Englannista. Ilmoittaudu tapahtumaan nyt!

Vieraile Hopen nettisivuilla ja ilmoittaudu mukaan: http://www.fuelyourlife.st/hopetapahtuma

-Teemu

PS: Jos haluat mukaan palvelemaan Hope-tapahtumaan, ilmoittaudu mukaan talkoolaiseksi! Talkoolainen työskentelee tapahtuman aikana 8 tuntia ja saa tapahtuman 10 euron hintaan. Talkoolaiseksi ilmoittautuminen tapahtuu normaalilla ilmoittautumissivulla nettisivuilla. Ilmoittautuessasi talkoolaiseksi, kirjoita kampanjakoodi -boxiin "talkoolainen". Talkoolaisen tulee olla mukana seurakuntamme toiminnassa.