keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Miten teen elämäni naisen onnelliseksi?

Parisuhteen Palikat on nerokas keksintö!

Joskus oma parisuhde tuntuu nimittäin yhdeltä ongelmamöykyltä, jossa molemmilla on paha olla, mutta kummallakaan ei ole aavistustakaan, mistä päästä pahaa oloa pitäisi lähteä purkamaan. 


Tässä kohtaa palikat tulevat apuun. Niiden kautta voi ymmärtää, että kahden ihmisen suhteessa on eri osa-alueita, joista suhde rakentuu. Niin kuin palikkatalo palikoista.

Suhteen eri osa-alueet vaikuttavat jatkuvasti toisiinsa. Jos yhdellä alueella menee huonosti, se heijastuu heti toisillekin. Hyvä uutinen on se, että  palikoiden toimivuuden parantamiseksi voidaan oikeasti tehdä jotakin.

Helmikuun palikkailtapäivässä saimme kuulla luottamuksesta ja teoista – jykevistä aiheista, jotka passelisti sopivat tuon presidentinvaalipäivän tunnelmaan. Kansakunta rakentuu luottamuksesta ja teoista – mutta niin rakentuu myös avioliitto ja parisuhde!

Avioliiton kukoistavaksi saamiseen ei välttämättä tarvita kovinkaan suuria tekoja. Tässä muutama matkan varrella mukaan tarttunut vinkki teille, miehet, pienistä teoista, joilla voitte tehdä elämänne naisen tyytyväiseksi ja onnelliseksi :

hoida jokin kotiin liittyvä homma, joka teistä molemmista on vähän vastenmielinen, ilman että hänen tarvitsee pyytää sinua tekemään se


lähetä hänelle piristäviä ja rohkaisevia viestejä päivän mittaan


anna hänelle oma-aloitteisesti niska- tai jalkapohjahierontaa


ehdota jotakin mukavaa tekemistä, josta te molemmat pidätte


osoita, että iltaisin hänen seuransa on sinusta houkuttelevampaa kuin tietokoneen seura


täytä tiskikone yhdessä hänen kanssaan


tihennä hiukan hiustenleikkausväliäsi


kun lähdette yhdessä esim. ostosreissulle, vaihda kotivaatteet astetta siistimpiin


Näin presidentinvaalien jälkitunnelmissa voi tietysti jäädä pohtimaan, mikä mahtaa olla se vastenmielinen kotihomma, jonka Sauli voi Mäntyniemessä oma-aloitteisesti tehdä, ilman että Jennin tarvitsee pyytää?


terveisin Sirkka

-