torstai 12. tammikuuta 2012

Uuden ajan alku!

Vuosi 2011 on takanapäin ja saamme olla kiitollisia kaikista niistä hienoista asioista joita saimme kokea yhdessä seurakuntana menneen vuoden aikana.
Ja näin seurakuntamme työntekijätiimissä mukana olevana, haluan myös kiittää kaikkia vapaaehtoisia seurakuntalaisia menneestä vuodesta ja siitä panoksesta jonka jokainen on omalla tekemisellään antanut Jumalan valtakunnan eteenpäin viemiseksi.

Mutta nyt on aika katsoa eteenpäin...

Tämän viikon lauantai, 14. tammikuuta tulee olemaan nuortentyömme uuden ajan räjähtävä startti. Entinen nuorten klo 19 jumalanpalvelus tulee saamaan uuden nimen ja uuden ilmeen.
Haluamme myös määrätietoisesti alkaa rukoilla uskosta osattomien läheistemme puolesta entistä enemmän. Tämän mission auttavana työkaluna tulemme aloittamaan 1+1-kampanjan jonka tarkoitus on se, että jokainen toiminnassamme mukana oleva, voisi valita yhden ihmisen läheisistään, jonka puolesta voisi rukoilla koko tulevan vuoden ajan, ja voisi tuoda myös häntä iltoihimme, ja muuhun toimintaan mukaan.
Haluamme nähdä sitä että ihmisiä tulee uskoon, ja että jokainen meistä voisi aktivoitua pyytämään ystäviään mukaan toimintaamme. Ja uskomme että tämän seurauksena joukkomme tulee kasvamaan vuoden aikana merkittävästi.

Eli kannattaa olla lauantaina paikalla klo 19, todistamassa uuden ajan alkua nuorisotyössämme!

Tatu
nuoriso-ohjaaja