perjantai 27. tammikuuta 2012

Paluu arkeen


Yli vuoden kestänyt piina kivun ja selkävaivojen vuoksi on jäämässä taakse ja on aika palata arkeen. Viime vuonna selkäni leikattiin kolme kertaa (tammi-, touko- ja lokakuussa). Viimeinen sairaslomapäiväni oli 22.1. ja nyt tuntuu siltä, että on aika ja kova halu palata töihin. Lopputarkastus on 7.2. jolloin lääkäri sanoo siitä sitten oman sanansa.

Kiitän kaikkia, jotka ovat jaksaneet rukoillen kantaa minua ja vaimoani. Jumala on kuullut rukouksenne ja olemme kokeneet niiden kantavan meitä.
Muistan erityisesti yön ennen leikkausta (leikkauspäivä oli 27.10.), jolloin kivut olivat kovimmillaan enkä enää saanut ylimääräistä kipulääkettä. Yön hiljaisuudessa liityin rukouksiinne, kiitin Jumalaa hänen hyvyydestään ja uskollisuudestaan kunnes kipu alkoi hellittää ja saatoin nukkua.
Leikkaus meni hyvin ja siitä saakka hermokipuni on ollut poissa. Toki vielä monenlaiset rajoitukset liittyen nostamisiin, kumarruksiin, kurkotuksiin ja istumiseen ovat voimassa. Mutta kivut ovat pois, eikä ole tarvinnut syödä kipulääkkeitä enää pariin kuukauteen.

Raamatusta olen omistanut itselleni täksi vuodeksi ja mahdollisesti koko loppu elämäkseni Psalmin sanat: ”Minä uskon, että saan yhä kokea Herran hyvyyttä elävien maassa.” Ps. 27:13
Olen nähnyt ja kokenut, että vaikka minun inhimillinen kokemukseni olisi kuinka tuskainen tahansa, niin Jumalan todellisuus pysyy horjumattomana ja muuttumattomana. Siksi kiinnitän huomioni mieluummin häneen kuin vaivoihini, tai ympärilläni oleviin puutteisiin.

Jumala on hyvä! Joten kasvakoon usko, luottamus ja yhteinen kokemuksemme seurakunnan keskellä Jumalan muuttumattomuudesta!

Kiitollisin mielin Jopi