torstai 23. elokuuta 2012

25.-26.8. Vauhdikas ja innostava startti syksyyn

Tämän viikonlopun aikana kirkkomme täyttyy useampaan otteeseen eri-ikäisistä, eri näköisistä ja eri kokoisista ihmisisitä. Tohinaa ja touhua riittää kirkkomme kaikkiin kerroksiin.

Lauantaina kello 12.00 nelisenkymmentä innokasta ihmistä ovat valmiita vastaanottamaan 160 ystäväänsä. Tarjoten heille hengellistä ravintoa, yhteyttä, lounaan, vaatteita tarvitseville ja vielä eväskassin kotiin viemisiksi.

Kello 16.00 starttaa syyskauden ensimmäinen jumalanpalvelus, jolloin ovet ovat auki kaikenikäisille. Tässä jumalanpalveluksessa on tilaa lapsille. Kirjaimellisesti fyysisten tilojen muodossa ja sunnuntain starttitapahtumasta alkaen myös ohjelman muodossa eri ikäryhmille.

Kello 19.00 syksyn ensimmäinen FRONTLINE jyrähtää käyntiin täyttäen kirkon nuorista ja opiskelijoista. Frontlinessa on tarjolla simultaanitulkkaus englanniksi, joten sinne voi tuoda kaukaisemmankin ystävän, eikä hän jää kielimuurin taakse.

Sunnuntaina kello 11.00, pienen öisen hengähdystauon jälkeen, ovet ovat jälleen avoinna salin täyttyä. Kaiken ikäisiä odotetaan yhteiseen jumalanpalvelukseen. - Kaikissa tapahtumissa kynnys on matalalla ja katto korkealla, eli tervetuloa sellaisena kuin olet.

Tämän viikonlopun jumalanpalvelustemme odotettuna ja pidettynä vieraana on Richard Svensson Ruotsista. Hän on monivuotinen vieraamme, jolla on aina rohkaiseva ja innoittava viesti tuotavanaan.

Sunnuntaina sokerina pohjalla on kello 15.00-18.00 lasten starttitapahtuma 3-12 vuotiaille. Se on niin mukava juttu, että sinne on aivan pakko päästä. - Harmittaa koko syksyn jos sinne ei pääse. Joten isät, äidit ja ennen muuta lapset: Sunnuntaina monot kohti Vapaakirkkoa ja starttia!

Jopi Pietiläinen nestorpastor