torstai 15. joulukuuta 2011

Adventti - aika kertoa hyvää uutista

Adventtina muistelemme sitä, miten Jumala kertoi hyvän uutisen Pojastaan eri tavoin eri ihmisille. Marialle ja Joosefille hyvä uutinen merkitsi sitä, että heidän oma perheensä tuli olemaan siinä syvällä ja hyvin henkilökohtaisella tavalla mukana. Paimenille hyvä uutinen tuli enkelien ilmestymisen välityksellä. Viisaille miehille hyvä uutinen tuli sen kautta, että he tutkimisen ja havaintojen tekemisen avulla osasivat tunnistaa Jumalan lähettämän merkin.

Tänään Jumala haluaa edelleen kertoa hyvää uutista Pojastaan. Nyt meillä on etuoikeus olla hänen viestinviejiään. Jälleen kerran hän haluaa käyttää meitä eri tavoin tuodakseen hyvän uutisen erilaisille ihmisille kaupungissamme.

Lauantaina 17.12. klo 12-13 Hansatorilla järjestetään hetki, jossa lauletaan joululauluja ja tarjotaan ihmisille kahvia, glögia ja pipareita. Tule mukaan ja liity joukkoon! Tapahtumaa järjestämässä ovat monet Turun vapaiden suuntien seurakunnat yhdessä.

Lauantaina 17.12. klo 18 ja sunnuntaina 18.12. klo 18 meillä on oman seurakuntamme joulujuhla sekä joulumusiikin ilta. Nämä ovat kaksi hyvin erilaista tapahtumaa, joihin voimme kutsua erilaisia ihmisiä. Tuo mukanasi joku ystäväsi tai vähintäänkin tule itse ja ole ystävä toisille mukanaolijoille.

Entäpä jos jakaisit A&O – lehteä naapurustoosi? Meillä on vielä useita lehtiä kirkolla. Ota pieni askel Jeesuksen puolesta ja jaa niitä. Ollessani itse jakamassa näitä lehtiä minulla oli mukava kohtaaminen iäkkään naisen kanssa, jota sain auttaa oven aukaisemisessa ja joka oli myös iloinen saadessaan A&O –lehden.

Syvin kontakti meillä on perheemme ja ystäviemme kanssa, kun lähetämme heille joulutervehdyksiämme ja tapaamme heitä jouluna. Jakakaamme hyvää uutista heidän kanssaan oman elämämme kautta ja myös sanojemme välityksellä, niin kuin Pyhä Henki meitä johtaa.

Olkaa siunattuja tänä jouluna.

Graham Turner