perjantai 16. syyskuuta 2011

Hope tulee, oletko valmis?

Olen 21-vuotias nuorisotyöharjoittelija/nuoriso-ohjaaja ja olen saanut olla mukana seurakunnassa nyt noin kuukauden ja niistä viimeiset kaksi viikkoa työvoimatoimiston työelämävalmennuksessa mikä päättyy 29. helmikuuta.
Tulen palvelemaan seurakunnassa pääasiassa nuoriso- ja musiikkityössä.

Olen saanut olla mukana myös Hope-tapahtuman valmisteluissa ja tapahtumassa olen avustavien toimintojen johtaja, joten hommaa tapahtuman ympärillä on riittänyt. Olen huomannut reilun kuukauden aikana sen, miten suuri projekti tämä kaikenkaikkiaan on ja miten paljon tässä tarvitaan auttavia käsiä. Se, että itse hyppäsin tähän mukaan vasta vajaa kaksi kuukautta tapahtuman alkuun on ollut itselleni haaste. Tapahtumaamme on tulossa yli 120 talkoolaista ja heidän koordinoinnissa ja värväämisessä on välillä tullut tuskan hiki otsalle tiukasta aikataulusta ja kokemattomuudestani johtuen. Olen jo tässä vaiheessa kiitollinen Teemulle siitä, että on auttanut mua tehtävässäni Hopen suhteen erittäin paljon ja on ollut tukena.
Valmistelut tapahtuman suhteen ovat erittäin hyvällä mallilla. Kaikkiin palvelutiimeihin olemme saaneet mukavasti seurakuntalaisia mukaan palvelemaan, mikä on ollut erittäin hienoa, koska tämä on koko seurakunnan juttu!

Asia mihin haastan juuri sinua, joka luet tätä blogia on se, että rukoilisit tapahtuman puolesta päivittäin viimeisen viikon ajan.


Aloita se nyt! Missä sitten tätä juttua luetkaan; kotona, koulussa, bussissa tai vaikkapa työpaikalla niin ota aikaa edes minuutin verran siihen että rukoilet tapahtuman puolesta...minä teen sen nyt kun kirjoitan tätä...


Rukous on sellainen voima, jota aina uskovina emme edes ymmärrä. Uskon itse siihen, että jos rukoilemme taistellen Hopen puolesta, niin saamme jälleen myös silmin nähdä sitä, miten Jumala toimii keskellämme tapahtuman aikana, ja sen jälkeenkin.
Viime vuonna saimme nähdä nuorten sydämien syttyvän Jumalalle ja näimme kuinka Jumala paransi ja eheytti ihmisiä, niin sisäisissä kuin ulkoisissa asioissa.

Uskon että tapahtumaan on tulossa vähintään 500 nuorta ja nuorta aikuista plus talkooväki, ja lauantai illan avoimeen tilaisuuteen saamme luultavasti kaikki konserttitalon tuolit täyteen. Paikkoja on täsmälleen 1002, joista yhden täytät toivottavasti myös sinä. Emme pidä poikkeuksellisesti Hope-lauantaina jumalanpalveluksia, vaan menemme kaikki konserttitalolle klo 19 alkavaan tilaisuuteen. Tulethan siis paikalle!

Herätään siis nyt viimeistään siihen että Hope tulee ja aikaa siihen on enää viikko. Valmistaudutaan siihen rukoillen ja myös tapahtumaa mainostaen. Etenkin lauantai-illan tilaisuutta on hyvä mainostaa.

Päätän tämän kirjoituksen Paavalin kehotukseen ensimmäisessä tessalonikalaiskirjeessä luvussa 5.

”17. Rukoilkaa lakkaamatta. 18. Kiittäkää joka tilassa. Sillä se on Jumalan tahto teihin nähden Kristuksessa Jeesuksessa.”

Rukoillaan siis lakkaamatta myös Hopen puolesta. Ja kiitetään tästä mahdollisuudesta minkä Jumala on meidän seurakunnalle antanut. Saamme olla mukana nostamassa uutta sukupolvea joka muuttaa tätä maata!


Terveisin, Tatu Koivukoski
nuoriso-ohjaaja