tiistai 22. tammikuuta 2013

Mahdollisuus muutokseen mediakampanja Varsinais-Suomessa

IRR-TV ja kristilliset seurakunnat sekä järjestöt toteuttavat yhdessä Mahdollisuus Muutokseen –teemaan liittyvän Varsinais-Suomen kaupunkimission 1.3.–31.3.2013. Seurakunnat kokoavat keskuudestaan vaikuttavia muutoskertomuksia siitä, kuinka Jumala on muuttanut ihmisten elämän, ja nostavat ne sekulaareille TV- ja radiokanaville, busseihin, ulkomainoksiin, alueen valtalehtiin, esitteisiin, internetiin, sosiaaliseen mediaan jne. 


Järjestäviä tahoja mediakampanjassa on tällä hetkellä 40. Syksyn aikana on perustettu seurakuntien vapaaehtoisista muodostuvat työryhmät: TV-, radio-, internet-, ulkomainos-, printtimedia-, kampanjakirjan- ja rukouksen ympärille. Ne ovat edelleen avoimia uusille jäsenille järjestävistä seurakunnista. Kaikki alueen keskeiset mediat tulevat ”soittamaan” 30 päivää samaa sanomaa suuren sinfoniaorkesterin tavoin: ”Jumala antaa sinulle mahdollisuuden muuttua!”

 jokaisessa mainoksessa ja TV- ja radio-ohjelmassa esitetään puhelinkeskuksen numero ja nettiosoite, josta voi tilata itselleen ilmaisen kampanjakirjan.
Noin 100-sivuinen kirja sisältää 15 erityyppistä, koskettavaa ihmisten muutoskertomusta, evankeliumin sanoman ja ensi askeleet uskon tielle. Kirjaa painetaan kysynnän perusteella vähintään n. 10 – 15 000 kappaletta. Se toimitetaan joko henkilökohtaisesti tai muuten tilaajalle kotiin tämän toiveen mukaan. Kampanjakuukauden ajan toimii ympäri vuorokauden päivystävä puhelinkeskus, jonne koulutetaan satoja vapaaehtoisia puhelinpäivystäjiä seurakunnista. Lisäksi tarvitaan 500-1000 kirjakuriiria, jotka osaavat kohdata Jumalaa kaipaavat ihmiset oikein heidän kodeissaan.

 Mediakampanjan aikana seurakunnat jalkautuvat lähiympäristöön ja kauppakeskuksiin kohtaamaan ihmisiä.
Kampanjan jälkeen ne jatkavat yhteydenpitoa ja kampanjan seurantaa pitäen huolta kampanjan kautta mukaan tulleista uusista ihmisistä.
Juuri nyt meidän on tärkeä rukoilla tämän merkittävän mediakampanjan puolesta.
Rukouksen lisäksi on tärkeää lähteä liikkeelle! Tarvitsemme sinua kirjakuriiriksi tai puhelinkeskukseen. Halutessasi voit tulla mukaan molempiin keskeisiin ja kullanarvoisiin tehtäviin.

Nyt on oikea hetki ilmoittautua mukaan puhelinpäivystäjäksi tai kirjakuriiriksi.
Puhelinpäivystäjien ja kirjakuriirien koulutuspäivä on 9.2. lauantaina klo 10.00-17.00. Kirjakuriirien ja sosiaalisen median koulutuspaikka on Helluntaiseurakunta (Puistokatu 6.) ja puhelinkeskusvastaajien koulutuspaikka on Elämän Sana (Helsinginkatu 21).

Jopi Pietiläinen