keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Kasvetaan Yhdessä

Kasvetaan Yhdessä –iltamme ovat alkaneet. Ne tarjoavat pienryhmää etsiville mahdollisuuden tulla kohtaamaan toisia pienryhmää etsiviä ihmisiä. Kun ihmiset oppivat tuntemaan toisiaan, pienryhmiä voi alkaa muodostua. Kun ryhmäläiset ja johtajat tuntevat olevansa valmiita siihen, nämä ryhmät voivat sitten alkaa toimia itsenäisinä pienryhminä. Mukana illoissa on nyt noin kaksikymmentä henkilöä, joista useimmat ovat hiljattain tulleet seurakuntamme yhteyteen.

Niiden kahden kerran perusteella, jotka meillä nyt on takanamme, illat vaikuttavat erittäin hyvin toimivilta:

- ne tarjoavat kannustavan ilmapiirin, jossa ryhmänjohtajaksi ryhtymistä harkitsevat voivat kokeilla johtamista
- niiden puitteissa on mahdollista kokeilla eri ryhmissä olemista, kunnes löytyy ryhmä, joka parhaiten sopii itse kullekin
- ne mahdollistavat sen, että pienryhmään haluavat voivat välittömästi päästä pienryhmäympäristöön ilman pitkää odotusaikaa, joka valitettavasti oli monen osana, ennen kuin käynnistimme Kasvetaan Yhdessä –illat.

Viime keväänä pidetty pilottikurssimme kesti 8 viikkoa, mutta nyt alkaneet illat jatkuvat joka toinen tiistai-ilta suurimman osan vuotta. Lisätietoa illoista saat Graham Turnerilta sähköpostitse graham.turner@armontalo.org tai soittamalla hänelle 0445540028. Voit ilmoittautua mukaan iltoihin myös suoraan osoitteeseen minnaalvarez@gmail.com.

Ethän kulje sen siunauksen ohi, jonka pienryhmään kuuluminen voi sinulle antaa, vaan tule Kasvamaan Yhdessä.

Graham Turner
KY-vastaava