keskiviikko 3. elokuuta 2011

Todistajien pilvi kasvaa

Huhtikuun lopulla kuultiin uutinen David Wilkersonin kuolemasta. Heinäkuussa Kalevi Lehtinen siirtyi pois tästä ajasta. Viimeisin uutinen jälleen yhden valtakunnan sankarin poismenosta oli tieto John Stottin lähdöstä viime viikolla.

Kolme kansainvälisesti tunnettua, merkittävällä tavalla Jumalan valtakuntaa rakentanutta miestä on otettu kotiin kolmen kuukauden sisällä. Ehkä joku muukin minun lisäkseni on pysähtynyt miettimään,onko nyt menossa jokin erityinen kotiinkutsu, jossa Jumala ottaa luoksensa näitä tiettyyn sukupolveen kuuluvia uskollisia palvelijoitaan.

Ehkä kyse on kuitenkin elämään kuuluvasta luonnollisesta siirtymisestä. Yksi sukupolvi väistyy ja tilalle astuu toinen. Mutta nämä miespolvet eivät todellakaan vaivu unholaan! David Wilkerson, Kalevi Lehtinen ja John Stott ovat nyt liittyneet siihen suureen todistajien pilveen,joka seuraa meidän tänne vielä jääneiden kilvoittelua. Samassa joukossa ovat Gideon ja muut valtakunnan sankarit,joista tänä kesänä olemme jumalanpalveluksissa kuulleet.

Näiden todistajien esimerkki kannustaa meitäkin tekemään oman osuutemme Jumalan valtakunnan eteenpäin menemiseksi. Olemaan oman sukupolvemme keskellä, omalla paikallamme se yksi lenkki pitkässä ketjussa. Olisipa upeaa saada kuulla, miten David, Kalevi ja John meitä ehkä tälläkin hetkellä tsemppaavat!

"Kun siis ympärillämme on todistajia kokonainen pilvi.....juoskaamme sinnikkäästi loppuun se kilpailu,joka on edessämme..." (Hepr. 12:1)

Sirkka