sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Ruumiillisesta harjoituksestakin on hyötyä...

Meikäläisellä alkoi loma. Tai itse asiassa ei oikeastaan vielä. Loma alkaa vasta torstaina, mutta kevät oli sen verran lennokas, että jäi vähän vapaita pitämättä. Käytännössä olen siis jo nyt lomalla.

Ranta(pallo)kuntoon
Hieman yli viikko sitten huomasin, että puntari osoitti kummallisia lukuja. Toiset laittavat itsensä rantakuntoon kesäksi, mutta minä olin lihonut! Ja paljon. Päätin lähteä välittömästi lenkille ja lenkkeily ei ole loppunut vieläkään. Olen juossut pientä ja vähän isompaa lenkkiä vähintään joka toinen päivä.

Juoksemisen myötä on tullut syötyä vähemmän, mikä on kai painon pudottamisen toinen kulmakivi. Paino onkin pudonnut hieman yli viikossa jo kohta kaksi kiloa. Joku sanoi, että lienee nestettä kaikki, mutta minä olen joka tapauksessa paremmalla mielellä.

Ruumiinkunto ruokkii sielua
Kun on mieli fyysisen rutistuksen myötä virkeämpi, henkinen puolikin kulkee astetta paremmilla kierroksilla. Joten sanoisin, että ruumiillisesta harjoituksestakin on hyötyä. Ja joskus siitä voi olla hyötyä myös rukouselämän ylläpitämiseen. Lenkillä kun voi rukoilla vaikka oman huohotuksensa tahtiin.

Kesälomaterveisin,

Markus